coming-soon.png
Две имена *
Две имена
Моля изберете една от опциите:
Моля те да избереш как ще ти бъде най-удобно да поговорим
Телефон
Телефон
Задължително поле, ако си избрал консултация по телефон.
Дата *
Дата
За потвърждение на датата, моля изчакай отговор на твоя имейл!
Час *
Час
За потвърждение на часа, моля изчакай отговор на твоя имейл!

персонален хранителен план

За изготвянето на хранителен режим, подходящ за Твоя организъм, ще имам нужда от малко информация. Най-добре е да я получа лично от теб, по телефона или чрез имейл. Така знам, че информацията е точна, а и моите лични впечатления са важни - те могат да ми подскажат от какво имаш нужда и как мога да ти бъда по-полезна! 

След като си запишеш час тук на платформата, ще кореспондираме чрез имейл или телефон, за да проведем консултацията.

Ще се постарая да събера необходимата информация от теб, която ще ми помогне да изготвя индивидуален хранителен режим, пригоден за твоите нужди. 

Следващата стъпка е изготвянето на твоя персонализиран режим. В него освен 7 дни с различно меню, ще можеш да прочетеш и съвети, относно храненето и ежедневието ти, които ще ти помогнат да постигнеш оптимално здраве и красива фигура! Ще прочетеш също за това какви хранителни добавки (витамини, минерали) ти препоръчвам да взимаш, които да допълват твоето меню оптимално. 

От 5 до 7 дни ще получиш своя хранителен режим по пощата, ще коментираме, ако имаш нужда от някакви разяснения и ще уговорим удобно за теб време след 2 или 4 седмици за вторична (безплатна) консултация, да проверим как се чувстваш и да прегледаме резултатите. 

Остава да избереш услугата, която предпочиташ, а след като потвърдим датата за онлайн среща или телефонен разговор, да преведеш съответната сума на посочения IBAN. 

ЦЕНОРАЗПИС:
Консултация - 25 лв. 
Консултация + Изготвяне на режим - 60 лв. 
Консултация + Изготвяне на режим + Ежеседмично проследяване (и промени в плана при необходимост) за период от 4 седмици - 80 лв. 

ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ'ТО:

IBAN: BG97UNCR70001522936154
SWIFT: UNCRBGSF
Титуляр: Габриела Коева Коева
Основание: Твоите три имена