Добре дошли!

Скъпи читателю, 

Без значение какво те води тук - любопитство, желание да промениш нещо в или около себе си, интерес към истинската храна, спорта или търсене на хранителен режим създаден специално за теб - то ти си на правилното място!

За читателите, които следяха моя блог и преди, искам да обясня защо направих тази пауза от няколко месеца. Доста време не пишех нищо, спрях да качвам рецепти и статии. Прецених, че достатъчно дълго писах на английски. Сега се прибирам у дома, аудиторията ми се променя и (без да пренебрегвам англо-говорящите си приятели) реших да променя идеята зад блога, зад сайта изобщо и да започна да пиша на български!

Имайки предвид, че с всичко на уебсайта се занимавам сама, ще ми е нужно време да преведа поне рецептите и статиите, които написах през последната година. Постепенно ще оформям и дизайна на страницата, така че да бъде по-достъпен и с по-лесна навигация. 


ДРУГА ВАЖНА НОВИНА

е, че вече официално съм нутриционист! През изминалата година записах и успешно завърших два курса, които ми дават възможността да съветвам Теб, скъпи читателю, по въпроси, касаещи хранене, здраве и спортно хранене. Можете да се свържете с мен през платформата на уеб-сайта или през Фейсбук страницата ми, за да обсъдим как мога да ти бъда полезна! 
(Моите дипломи и сертификати от завършените курсове в колеж в Англия можеш да видиш тук!)