Нова година - ново начало!

Типично по януарски е време за равносметка. Днес искам да ти разкажа как завърши 2018-та за мен и най-вече каква е причината за отсъствието ми последните месеци. Преди това, обаче, бих искала да благодаря на всички, които четяха блога и ми пишеха имейли, на клиентите, с които работих през тези месеци и които проявиха разбиране, въпреки, че…

Read More
Добре дошли!

Скъпи читателю, 

Без значение какво те води тук - любопитство, желание да промениш нещо в или около себе си, интерес към истинската храна, спорта или търсене на хранителен режим създаден специално за теб - то ти си на правилното място!

Read More
Моите Животоспасяващи ТАЙНИ когато Пътувам

Пътувала съм много през годините и това е една от най-хубавите страни на професионалния волейбол. Но понякога не е много лесно...отразява се на формата, особено ако трябва да сте на върха на способностите си на следващия ден.

Read More
Да поговорим за ОСЪЗНАТОСТ

Осъзнатост ('mindfulness', англ. /ˈmʌɪn(d)f(ʊ)lnəs/ ) е ментално състояние постигнато чрез фокусиране на сънанието върху настоящия момент, докато спокойно признаваме и приемаме нашите чувства, мисли и усещания, което се използва като терапевтична техника. 

Read More
Когато НЕ постигаме поставените цели...

Стресираме се и сме затрупани със задължения, чувстваме, че 24 часа са малко, естествено сънят ни страда, а заедно с това страдат и връзките ни с околните.

Добрата новина е, че това е абсолютно нормално!

Read More